fbpx

Neon Priest giver sit bud på fremtidens popmusik

Foto: Tiffany Hoff (Pressebillede)

Det eksperimenterende band Neon Priest har udgivet ny single, der lyder som om, at den er revet ud af fremtiden.

Vi kan kun gætte på, hvordan fremtidens mainstream-popmusik kommer til at lyde, men hvis man skulle give et bud, ville det ikke være urimeligt at pege på et band som Neon Priest. Bandet, bestående af forsangeren Julius Xaint, Emil Emborg og Milo Aurvig på synths, samt trommeslager Andreas Dyssel, har en helt unik lyd, der blandt andet trækker på den efterhånden vidt udbredte hyperpop-genre.

Den nyeste tilføjelse til Neon Priests repertoire, er nummeret “Promise”, der blev udgivet i fredags. Nummeret er kantet og skarpt med industrielle elementer, der får det til at lyde som om, at Neon Priest hamrer på metal. “Promise” er en kærlighedsang, men absolut ikke en typisk en af slagsen, så selv hvis man er træt af at høre de store kærlighedserklæringer, bør man stadig tage et lyt.

Du kan høre “Promise” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com