fbpx

Nikita Thigpen hylder sine rødder med urban afrobeat-nummer “Lime”

Foto: Rasmus Sigvaldi (Pressebillede)

Den dansk-amerikanske singer-songwriter Nikita Thigpen er ude med andensinglen “Lime” – et tiltrængt afrobeat-nummer, som emmer af mystik og selvbevidsthed.

Den spirende kunstner Nikita Thigpen har overrasket med hendes frembrusende lyd, der i denne omgang er bygget op omkring et catchy afrobeat, en dansevenlig melodi og hendes soul-fylde sangstemme. Hendes musikalske univers bærer præg af en international bevidsthed, og hun udfylder et rum på den danske musikscene, som ikke altid får lov at fylde. “Lime” har en stærk attitude, hvor Nikita er i kontakt med hendes rødder og fremviser sin musikalske selvbevidsthed. Nikita Thigpen fortæller følgende om hendes nye single:

Jeg skrev nummeret, som en hyldest til dét at tro på sig selv og kende sit værd. Jeg ville gerne formidle den frihedsfølelse der ligger i at kende sin styrke, og ikke tillade nogen eller noget at rokke ved dit selvværd. Hvis de prøver, kommer det til at svie som Lime. Jeg har forsøgt at skildre den styrke, jeg finder i min egen baggrund ved at lade Lime folde sig ud i et urban, afrobeat nummer. Med Lime hylder jeg mine medsøstre og mine rødder. Ja, man kan kalde det en fejring og en dans til livet.

Du kan høre “Lime” lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com