fbpx

NoSo udgiver singlen “Suburbia” og varsler kommende debutalbum

Foto: Caity Krone (Pressebillede)

Asiatisk-amerikanske NoSo skyder sit samarbejde med Partisan Records i gang med en stærk ny single og en tilhørende musikvideo.

Bag kunstnernavnet NoSo står Abby Hwong, der er aktuel med den melodiske og fængende indiepop-perle “Suburbia”. Singlen udgives gennem det prestigefyldte indielabel Partisan Records, der tidligere har arbejdet med blandt andre Baby In Vain, og indikerer dermed startskudet på et nyt og spændende kapitel. Sangen tager udgangspunkt i Hwongs egen opvækst i en forstad til Chicago, hvilket hun beskriver således:

– Sangen illustrerer absurditeterne ved et forstadsmiljø, hvor mødrene sladrer om teenagerne, men også de gode stunder, som jeg ikke helt bemærkede som barn. Eksempelvis det at spise Golden Oreos ude foran et apotek sammen med venner, man har kendt siden børnehaven.

Sammen med singleudgivelsen har NoSo desuden varslet et kommende debutalbum, som vil se dagens lys i løbet af 2022. Indtil da kan du lytte til “Suburbia” og se den tilhørende æstetiske musikvideo på YouTube lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com