fbpx

Ny Liberty single er en kærlighedserklæring til Troye Sivan – og nye koncerter er på vej

Foto: Emil Monty Freddie (Pressebillede)

Selvom du er rockstjerne, kan du stadig gå rundt og fancrushe på andre stjerner derude i verden. Den kendsgerning står Liberty fuldstændig ved på sin nye single, der er en direkte hyldest til sangtalentet Troye Sivan.

Og ja, som du muligvis allerede har gættet, så har det nyeste skud på stammen fra Liberty selvfølgelig titlen “Troye Sivan”. Det er en spændende og tempofyldt pop/rock sang, der udforsker de følelser, som Mattias Kolstrup – musikeren bag Liberty – har for den australske sanger. Ifølge Kolstrup har Troye Sivan nemlig en ganske betydelig plads i global popmusik. Om sangen forklarer han følgende:

Det er en sang om mit, ikke så hemmelige, mancrush på sangeren Troye Sivan. Jeg har i lang tid fortalt min husdrew, at jeg gerne ville skrive en sang for at hylde den smukke og talentfulde unge mand, der for mig, står som en stemme og en ren rå følelse af en helt generation. Noget nært, men stadig helt uden for rækkevidde.

Til singlen medfølger en smuk musikvideo, der afspejler den euforiske følelse, som man kan få, når man er hengiven til en person – eller religion. Det er følelsen af, at kærlighed kan blive til en besættelse, som også kan være dybt smertefuldt.
Du kan se musikvideoen til Libertys “Troye Sivan” lige her.

Derudover er der spændende nyt fra den Troye Sivan-elskende musiker. Foruden udgivelsen af den nye single og musikvideo har Liberty nemlig offentliggjort, hvornår du kan opleve ham optræde live rundt om i landet. Det sker følgende datoer:

18. november – Voxhall, Aarhus
24. november – Vega, København
26. november – Magasinet, Odense
27. november – Turbinen, Randers

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com