Okay Kaya fortryller lytteren på ny single

Foto: PR (Pressebillede)

Den norske artist Okay Kaya har udgivet den drømmende single “Nightswimming”, som tryllebinder dig til musikken som lytter.

Bag den talentfulde kunstner Okay Kaya står norske Kaya Wilkins, som producerer fængende indiepop-melodier og med sin blide vokal tryllebinder dig i hendes musikalske univers. Hun debuterede med albummet Both tilbage i 2018 og har siden vundet popularitet både i ind- og udland. Hendes seneste singleudspil “Nightswimming” er absolut ingen undtagelse, når det kommer til en drømmende sfære af et popnummer. Okay Kaya formår virkelig at afspejle sangtitlen i musikken, hvor du næsten får følelsen af, at du flyder eller svømmer i takt med, at nummeret bevæger sig fremad.

“Nightswimming” skal indgå på musiksamlingen Join The Ritual, hvor forskellige kunstnere kommer til at være repræsenteret. Samlingen står til at skulle udgives den 24. september.

Du kan høre det nye singleudspil fra Okay Kaya lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com