fbpx

Oliver Lübbert ude med opløftende sensommer-single

Foto: Mikkel Suppras (Pressebillede)

Den danske singer-songwriter Oliver Lübbert har netop udgivet den dansevenlige sensommer-single “Farvel (Himlen Over Byen)”.

Oliver Lübbert gjorde sig bemærket på den danske musikscene tilbage i 2017 med singlen “På Vingerne”, og nu er han atter ude med en ny popsingle “Farvel (Himlen Over Byen)”. Med sin dansksprogede tekst og opløftende melodi synger Lübbert om at sige farvel til sommerens bekymringer og i stedet imødekomme drømmene og håbet, der venter forude. Det er altså en sand sensommer-single, som er spækket med optimisme både i sit musikalske udtryk og i sit budskab.

Oliver Lübbert har genfundet sin lyd siden hans debut EP “Fantastiske Tider”, og han har nu indgået et samarbejde med produceren Rasmus Gregersen, hvor lette og nærværende tekster kombineret med urbane popmelodier er i højsædet.

Hør den nye single “Farvel (Himlen Over Byen)” lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com