fbpx

Oplev Coco O. til Brodie Sessions

Foto: Søren Lynggaard (Pressebillede)

Den danske YouTube-kanal Brodie Sessions præsenterer en session i musikkens tegn med skønneste Coco O. Det sker denne søndag den 5. september!

Coco O. kender du fra den elektroniske soul-duo Quadron, der blandt andet er kendte for numre som “Hey Love” og “Better Off”. Efter mange år på en forunderlig musikalsk rejse har duoen brudt samarbejdet, og tidligere i år debuterede Coco O. som soloartist med albummet It’s A Process. På hendes soloprojekt kan vi stadig genkende Coco O.’s soulede klang, hvor hun producerer personlige sangtekster, som leveres på en meget intim og inderlig facon. Nu kan du opleve Coco O. performe levende versioner af hendes nye musik, når hun med et liveband i ryggen optræder til hendes egen Brodie Session.

Konceptet bag Brodie Session ønsker at skabe et rum for musikalske og kunsteriske fællesskaber med live-sessions af høj kvalitet i flotte, arkitektoniske rum og har tidligere haft besøg af blandt andet Efterklang og Ganger.
Coco O.’s session blev optaget foran et begrænset publikum tilbage i juni og kan opleves i dag gennem YouTube-kanalen Brodie Sessions. Du kan finde link til sessionen lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com