fbpx

Ousu Leigh bringer varme toner til efterårsvejret

Foto: Last Abdi (Pressebillede)

Den norske R&B-sanger Ousu Leigh udgav i fredags den bittersøde single “Stressed”, der lyder som efterår i Los Angeles.

Hvis man stadig ikke helt kan give slip på sommeren her i årstidsskiftet, og man stadig står med shorts og tanktop, selvom DMI siger, at temperaturen så småt daler, er der godt nyt. Ousu Leigh har for nyligt udgivet det nye nummer “Stressed”, der med sine svævende guitarakkorder føles som om, man daser på en sandstrand, mens palmerne roligt gynger frem og tilbage. Det er dog ikke ensbetydende med, man ikke kan bevæge sig til sangen, der er bygget op omkring afrobeat-rytmer og en legesyg synthbas.

Ousu Leigh er en Oslo-baseret sanger og sangskriver med store ambitioner og det kan høres i musikken. Leigh er inspireret af navne som The Weeknd, Tory Lanez og Bryson Tiller, hvilket afspejles i hans internationalt klingende lyd, der gjorde det muligt for den norske musiker at rejse til LA og arbejde med folk, der har produceret for flere af de store stjerner.

Pandemien satte en stopper for de store planer, men Ousu Leigh valgte at bruge tiden til at arbejde på at skabe en lyd, der bedre afspejler, hvem han er. “Stressed” er den første smag på denne nye lyd, og vi kan ikke vente med at høre mere.

Du kan lytte til “Stressed” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com