fbpx

Pil: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: Daniel Birkebæk (Pressebillede)

Er du ligesom os nysgerrig på, hvad din yndlingsartist selv går og lytter til? Så tjek denne artikelserie ud, hvor vi spørger danske og udenlandske artister om, hvad de i øjeblikket hører på repeat.

Det spirrende talent Pil er årets vinder af KarriereKanonen, hvor hun har gjort sig bemærket med sin dansksprogede popmusik og har fået mange roser for sine ekstremt velskrevne sangtekster. Pil bevæger sig i et meget personligt tekstunivers, hvor både skæve og opløftende følelser om blandt andet ensomhed og ulykkelig kærlighed formidles på en ærlig og relaterbar facon.
I efteråret 2019 landede Pils debut EP Når Du Går Herfra og siden har det taget fart for den unge artist, hvor blandt andet hendes single “Nattely” har vundet stor popularitet på landets streamingtjenester.

Pil udsender sin nye single “Inde I Mig” i morgen fredag den 10. september, og i den forbindelse har vi spurgt hende om hvilke tre numre, som roterer på hendes playlister for tiden.

Medina – “Det Smukkeste”

– Det er bare den bedste sang, Medina har skrevet, og det var den sang, der fik mig til at overgive mig til hendes univers. Den har så fin en umiddelbar, sådan lidt snakkende tekst og nogle melodier, der bare rammer lige dér, hvor de skal. Jeg kan høre den igen og igen og igen.

Du kan lytte til Medinas “Det Smukkeste” lige her.

Emilie Nicolas – “Who’s Gonna Love You”

– Det er et af de mere dansable numre, Nicolas har lavet, og den tager bare nogle uventede drejninger på en dejlig overraskende måde. Den er perfekt at lytte til på cyklen, når man er på vej i byen og lige skal have lidt fest i benene. Så trommer jeg på styret og ser sikkert lidt sjov ud, når nu det kun er mig, der kan høre musikken, haha.

Du kan lytte til “Who’s Gonna Love You” lige her.

Andreas Odbjerg – “henter dig nu”

– Det er bare sådan en græderen sang på den mest forløsende måde. Sådan bare læg dig med hovedet i mit skød, så passer jeg på dig. Og så den tone, som starter omkvædet: “Eeeeeeeeer du med”. Åh, så lækkert. Da jeg var med Andreas på tour, stod jeg ude bag scenen og skrålede med på den hver gang.

Du kan lytte til “henter dig nu” lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com