fbpx

PRISMA løber fra politiet i arkadespil til “Villains Of The Night” – og du kan spille med

Foto: Bobby Mandrup (Pressebillede)

Den fremadstormende søsterduo PRISMA har hevet deres lillebror ind i et nyt kreativt projekt, hvor de har udviklet arkadespillet til singlen “Villains of the Night”. Du kan spille med lige her!

I august udgav anmelderroste PRISMA singlen “Villains of the Night”, som er blevet taget ekstremt godt imod på blandt andet P6 Beats A-rotation. Med deres poprockede indielyd har Frida og Sirid Møl Kristensen efterhånden indtaget en rigtig god placering på den danske musikscene, og nu følger søsterduoen op på succesen med et idérigt koncept i form af et arkadespil, hvor du selv kan være med til at spille. I spillet hjælper du søstrene med at flygte fra politiet, mens de sprøde toner fra “Villains of the Night” intensiverer det igangværende kapløb. Om arkadespillet fortæller PRISMA:

– Vi har i samarbejdet med vores lillebror Mattis udviklet et arcadespil, hvor vi selv er karaktererne. Til vores nye sang “Villains Of The Night” løber vi gennem natten med byens lygter susende forbi os. Politiet er efter os, og vi forsøger at slippe væk, hoppe over barrikader og undgå nattens forhindringer. Løb med, se hvor langt du kan nå og undgå at blive fanget!

Du kan hjælpe søstrene bag PRISMA, Frida og Sirid Møl Kristensen, med deres flugt fra politiet lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com