fbpx

Selina Gin – SPOT Festival 2021

Foto: Bobby Mandrup (pressebillede)
Venue: Rytmisk Sal
Dato: Fredag den 17. september 2021

Der var mødt en masse musikelskere op i en af SPOT festivalens mindre sale. Det forventningsfulde publikum stod klar og var spændte på at høre hvad den tidligere Nelson Can frontperson havde at byde på.

Selina Gin – SPOT Festival 2021
4.5 / 5 Reviewer
Rating4.5

Selina Gin og hendes nye band med tilnavnet “The Iconics” åbnede med solodebutsinglen “Deep Blue”, der gav en dejlig blid og vuggende start på aftenen. Selina Gins musik bygger blandt andet på den skønne kølige nordiske melankoli. Det kommer blandt andet til udtryk gennem den atmosfæriske rumklang og korstemmer, der omfavner og iscenesætter Selina Gins stærke stemme.

De taktfaste rytmer både fra trommeslager og trommemaskine, guidede stille og roligt de skønne sange fremad. Selina Gins skønne nye indielyd blev fremført på bedst tænkelige vis af hendes nye skønne band. Koncerten demonstrerede og rummede både inderlighed og Selina Gins stærke stemme, men der var også energiske øjeblikke hvor det fremmødte publikum vippede fornøjeligt med.

Vi blev i publikum også beriget med Selina Gins kommende single, en smuk sjæler du godt kan glæde dig til at høre. Der var både plads til hypernærværende stille sange, og en mere ørkenrock inspireret sang, som jeg tror passer perfekt til en lang køretur på en highway med ensomme kaktusser og solnedgang i horisonten – det skal jeg i hvert fald prøve af næste gang jeg får muligheden.

Med plettet skjorte og højt humør blev vi budt velkomne i Selina Gins nye musikalske verden, og efter koncerten kan jeg konkludere, at det er en rar verden at være i. Jeg havde lyst at høre mere da jeg forlod den mørke koncertsal, men det var en anden slags Gin der var i baren, så tørsten må slukkes til næste gang hun spiller koncert.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com