fbpx

Selina Gin ude med tidsløs og atmosfærisk andensingle “Never Be the One”

Foto: Bobby Mandrup (Pressebillede)

Selina Gin har netop udgivet sin anden single “Never Be the One” som soloartist – udgivelsen byder på en tidsløs og gribende ballade, der står tilbage som endnu et virkelig stærkt singleudspil fra artisten.

Sanger, sangskriver og producer Selina Gin, tidligere kendt fra rocktrioen Nelson Can, har taget dykket mod sin solistkarriere i de musikalske farvande. Hendes nye single “Never Be the One” følger op på førstesinglen “Deep Blue”, som begge markerer en reflekterende og atmosfærisk æra for kunstneren, der bestemt modsætter sig den hårdkogte girlpower-vibe, som Nelson Can vandt stor popularitet på for år tilbage.

På “Never Be the One” omsvøber Selina Gins fine vokal det minimalistiske arrangement, som består af guitar tilsat rumklang og smukke vokalharmonier. Om singlen fortæller Selina Gin:

– På et tidspunkt i mit liv, var alting i ubalance og jeg var meget stresset. Jeg sov ikke om natten, og blev nærmest til et lille monster om dagen. Sagde tingene lidt hårdere og lidt grimmere end jeg mente dem. ‘Never Be The One’ tager udgangspunkt i den konstante forsvarsposition, man kan komme til at sætte sig selv i, når man forsøger at beskytte sig selv, men at man i virkeligheden kommer til at gøre sine nærmeste ondt, selvom de forsøger at hjælpe.

Hør “Never Be the One” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com