fbpx

sir Was varmer op til sit kommende album med singlen “I Need A Minute”

Foto: sir Was (PR)

Den svenske producer og multiinstrumentalist sir Was er ude med endnu en smagsprøve på sit nye album, der lander den 15. oktober.

Indiepopperen sir Was havde egentlig ret ambitiøse liveplaner for 2020. Da disse ikke kunne gennemføres, gik han i stedet i studiet og brugte lockdown-tiden på at skrive ny musik. Til oktober får vi så resultatet af dette i form af det kommende album Let The Morning Come, der bliver hans tredje studiealbum.

Den svenske artist har allerede teaset med forførende singler som den Tame Impala-inspirerede “I Wanna Feel Like That”, og nu følger han op med singlen “I Need A Minute”, som BBC 6 (ganske forståeligt) allerede har givet airplay-kærlighed. Sangen starter ud med en melodisk pianofigur, hvorefter et hypnotisk groove indtræder og lægger fundamentet til Joel Wästbergs stilfulde falsetvokal.

Wästberg beskriver selv sangens tematik således:

– “I Need A Minute” handler om at have lyst til at blive lidt længere. At græde lidt mere. Og så er det samtidig også et ønske om at få en pause. Jeg har brug for en pause! Hører du mig?!

Nummerets repetitive og catchy omkvæd cementerer Wästbergs evne til at skrive gedine indiepopsange, der både kan lyttes til og danses til. sir Was balancerer mellem det trendy og det originale, og ikke underligt er han derfor på vej til at blive en af de helt store spillere på den internationale indie-scene.

Lyt til “I Need A Minute” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com