fbpx

Sitrekin melder sin ankomst med ny single

Foto: Tine Bek (Pressebillede)

Kirstine Stubbe Teglbjærg er tilbage på den danske musikscene under navnet Sitrekin og markerer med udgivelsen af debutsinglen “Open Chest”.

Sanger og sangskriver Kirstine Stubbe Teglbjærg har efterhåndet udgivet musik i mange år i forskellige konstellationer, men har nu etableret et nyt kunstnerisk projekt under navnet Sitrekin. Hendes nye single “Open Chest” er et minimalistisk og melankolsk nummer, der giver en følelse af at påbegynde et eventyr. Man forestiller sig scenen i en film, hvor hovedpersonen beslutter sig for at begive sig ud på en skæbnesvanger rejse. Trommerne er indsmurt i rumklang, som i samarbejde med de luftige synthflader danner et kollosalt sceneri, som Teglbjærgs blide stemme fortæller sin historie i.

Teglbjærg har tidligere været nomineret til en amerikansk Grammy i gruppen Blue Foundation for sangen “Eyes On Fire”, der blev verdenskendt for sin medvirken i den første Twilight-film. Hun har i sit nye projekt formået at tage den samme melankolske stemning, ophøje den og tilføje en følelse af nysgerrighed, for derefter at sætte det hele til et fængende beat med en meget moderne produktion.

Du kan lytte til “Open Chest” af Sitrekin på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com