fbpx

Spritny act bringer dansk 80’er nostalgi til livs på debutsingle

Foto: Mathias Kisby Jørgensen (Pressebillede)

Den ærøske popduo Dugfrisk er ude med deres dansable debutsingle “Det var dig”, som sender os direkte tilbage til 80’ernes discoæstetik.

Bag den disco-inspirerede duo Dugfrisk står Kasper Kildegaard og Jonas Kisby, der netop har taget deres første spæde skridt på den danske musikscene. Deres første singleudspil “Det var dig” er livsbekræftende og nostalgisk, hvor musikken fører sig frem med sit tempofulde beat og sine syng-med venlige sangtekster. Dugfrisks lyd har et fremadstormende og legende gåpåmod og deres musikalske udtryk bevæger sig steder hen, som ikke mange gør det for tiden.

Duoen er særligt inspireret af genren italo disco med deres livlige basgange og fængende melodier. De tilbyder et friskt pust til det musikalske landskab i Danmark med deres gennemførte 80’er æstetik, og det var lige præcis dét, som vi på redaktionen faldt pladask for, og vi glæder os derfor til at høre mere fra den livlige duo.

Du kan høre debutsinglen “Det var dig” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com