fbpx

The Blaze-medlem debuterer som soloartist under navnet Enfant Sauvage

Foto: Soufiane Boualia (Pressebillede)

Guillaume Alric, der normalt udgør den ene halvdel af den franske duo The Blaze, har netop udgivet sin debutsingle som soloartist og annoncerer samtidig sit kommende debutalbum.

Bag kunstnernavnet Enfant Sauvage står den franske artist og producer Guillaume Alric. Han er nok bedre kendt som det ene medlem i den hypede franske elektroduo The Blaze, men nu debuterer han altså som soloartist med singlen “Silent Love”. På debutudgivelsen balancerer Alric mellem elektropoppede synths og en organisk atmosfære, der til sammen danner grundlaget for den kunstneriske og poetiske legeplads, han har søsat.

Sangen handler om, hvordan alt det, vi møder på vores vej, former os som menensker, og hvordan bagagen fra Alrics egen ungdom i 90’ernes Paris derfor har været med til at lægge fundamentet for den kunst, han laver i dag. Singleudgivelsen frankeres desuden af en tilhørende musikvideo, som Alric selv har udformet, og som er en del af en kommende videotriologi. Udgivelsesrækken vil så kulminere i november, hvor Enfant Sauvages debutalbum lander i sin fulde længde.

Lyt til “Silent Love” og tjek den flotte musikvideo på YouTube lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com