fbpx

USSEL og Roselil fortsætter samarbejdet

Foto: Emil Mercedes Baadsgaard (Pressefoto)

De to musikalske sjælevenner har udgivet en ode til de gode venskaber i form af singlen “OPAD”.

Det er ikke engang en måned siden, at vi sidst skrev om en single fra USSEL og Roselil, men vi har allerede muligheden for igen at nyde godt af de to musikeres kemi. Deres nye single “OPAD” fejrer netop den type venskaber eller samarbejder, som tydeligt kan mærkes i deres samspil på nummeret. Det er et dansabelt track med tiltrængte sommervibes her i kolde september. Beatet lægger sig op ad noget future funk med sin percussion og flydende synthakkorder. Stemningen minder om Kidds superhit “Buongiorno”, men uden at det tager sig selv for seriøst og uden Kidds kæphøje attitude, hvilket gør sangen mere nærværende og intim. USSEL fortæller om nummeret:

– En hyldest til vennerne; En hyldest til de venskaber der hiver dig op og giver følelsen af, at tiden står stille – omverdenen er underordnet i dette selskab. Man glemmer tiden, man glemmer problemerne, man er kun i opadgående kurs. “OPAD” er et brev til sig selv, der handler om, at man skal huske at bruge tiden med disse venskaber, frem for dem der trækker dig ned.

Du kan lytte til “OPAD” på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com