fbpx

White Lies deler dyster musikvideo til ny single

Foto: Charles Cave (Pressebillede)

Rocktrioen har netop udgivet titelsangen “As I Try Not To Fall Apart” fra deres kommende album og deler i samme omgang en hårrejsende musikvideo.

Den britiske trio White Lies er ude med et nyt singleudspil “As I Try Not To Fall Apart” forud for deres sjette studiealbum af samme navn, som udkommer den 18. februar 2022. Albummet bliver en alsidig plade, som både indebærer eksplosive rock-numre, electro-pop, prog-rock og funky grooves. I videoen til titelsangen ser vi forsanger Harry McVeigh, som er ved at drukne i sand, der falder fra loftet, og den sætter en dyster stemning for den poppede melodi, der ellers løfter nummeret. Om den nye single fortæller White Lies:

– Vi skrev den her sang hurtigt, sent en aften, og ofte er de sange, som bliver til hurtigst, skrevet fra hjertet og ikke med hjernen. Vi ville have, at melodien skulle føles som en hymne, og vi ville give teksten dybde, selvom den var omsvøbet i en popsang. Den handler om at acceptere sårbarhed som mand og vide, det er okay at være knækket. Der har aldrig været en mere presserende tid til at sprede budskabet om, at det er okay ikke at være okay.

Hør “As I Try Not To Fall Apart” og se musikvideoen lige her.

Du kan desuden opleve White Lies, når de besøger Danmark på følgende datoer:
24. april 2022 – Radar, Aarhus
30. april 2022 – VEGA, København

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com