fbpx

Indiebandet TELUS udgiver drømmende single

Foto: Nanna Kristensen (Pressebillede)

Det danske indieband TELUS udgiver sangen “I Wish I Was You” om at blive besat af sin kærlighedsinteresse.

Gymnasievennerne Tobias, Rasmus, Christian og Victor stiftede bandet TELUS i et øvelokale og har siden holdt sammen i fællesskabet med musikken i centrum. Nu har indiebandet udgivet singlen “I Wish I Was You”, der handler om at være så besat af den man elsker, at man ikke bare ønsker at være sammen med den person, men man drømmer om at være dem.

Sangens tempo er roligere end deres tidligere udgivelser og bæres i høj grad af en vintage-synthesizer, der med tyktflydende akkorder sætter tonen for lydbilledet, der både føles drømmende, men også ubehageligt, som om noget skal til at gå galt. En overflod af rumklang danner de enorme rammer, som de individuelle instrumenter kan boltre sig i. Sangen optrappes med tilføjelsen af flere instrumenter, men også med en stigende grad af intensitet, der ebber ud i et storladent rocknummer.

Du kan lytte til “I Wish I Was You” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com