fbpx

De svenske indiepoppere Two Year Vacation udgiver ny EP

Foto: Daniel Ritzmann (Pressebillede)

Göteborg-bandet Two Year Vacation er ude med et stærkt EP-udspil, der sætter opløftende krautrock-toner til en tung eksistentiel krise.

Når man lytter til Two Year Vacations nye EP Getting Into Real Estate, bliver man omsluttet af deres solrige og Vampire Weekend-klingende indiepop, der ved første gennemlytning virker opløftende og munter. Hvis man dykker ned under den blide krautrock-overflade, finder man dog en mere eftertænksom eksistentiel krise, der handler om konstant at blive påduttet idealer om et luksuriøst liv på en villavej, selvom man egentlig klarer sig fint med de ressourcer, man har.

Udover de tre tidligere udgivne singler “What Goes Around”, “Come Over When You Want” og “Majored In Broken Hearts” indeholder EP-udgivelsen den nye og lidt langsommere sang “Wake Up Call”. Med et tilbagelænet groove, en charmerende synth-melodi og et fængende omkvæd skaber “Wake Up Call” en god dynamik på den korte EP, der er skåret helt ind til benet og viser bandets nyeste musikalske ståsted.

Hvis du ligesom os mærker efterårets indvirkning på energien og humøret, kan det bestemt anbefales at give Getting Into Real Estate et skud. Du kan finde EP’en på Spotify lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com