fbpx

Astrid Cordes deler ny single som optakt til tre kommende EP’er

Foto: Julie Montauk (Pressebillede)

Den danske synthpopper Astrid Cordes varsler kommende EP-triologi og udgiver singlen “Male Lead” som smagsprøve.

Tilbage i august havde vi fornøjelsen af at opleve Astrid Cordes under årets udgave af UHØRT Festival, hvor det tidligere Shy Shy Shy-medlem leverede en virkelig stærk koncertpræstation, som vores begejstrede anmelder kvitterede med fire og en halv stjerne ud af fem mulige.

Det er derfor heller ikke nogen hemmelighed, at vi er ret så glade for nyheden om, at hun har hele tre EP’er på vej. Som opvarmning til trilogien har hun netop delt den virkelig stærke single “Male Lead”, der handler om at blive betaget af andre mennesker, selvom man er i et fast parforhold.

Astrid Cordes beskriver selv singlen således:

– Alle oplever, at møde nogen man synes er spændende, selvom man har en kæreste. Det er sket for mig, det er sket for min kæreste, og faktisk har vi skrevet det her nummer sammen, præcis for at afmystificere det.

“Male Lead” er et frembrusende track med en fængende nerve og energi, som vil passe perfekt til din fredag aften. Du kan lytte til den på Spotify lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com