fbpx

Brimheim snubler i forskellige kærlighedssprog på ny single

Foto: Thit Melanie Berthou (Pressebillede)

Brimheim udgiver i dag den 7. oktober sin nye single “favorite day of the week”, der kredser om relationen mellem egenopfattelse og fælles fodfæste i et nyt forhold.

Den dansk-færøiske kunstner Brimheim forsøger at navigere i kærligheden, mens hun føler sig fanget i sin egen selvfortælling. Den nye single “favorite day of the week” handler nemlig om processen med at finde et fælles kærlighedssprog i en romantisk relation.

Det musikalske rum er på en og samme tid underspillet og opbyggende, når den særegne kunstner drager os ind i hendes mørke og emotionelle historiefortælling. Om singlen fortæller Brimheim:

“favourite day of the week” handler om, hvordan man nogle gange kan snuble lidt i de tidlige stadier af en romantisk relation. Man vil så gerne hinanden, men har måske ikke tunet sig ind på hinandens behov og kærlighedssprog endnu. Man er opslugt af sin egen selvfortælling, og tænker på sig selv først. Det tager noget tid at opbygge den tillid der skal til for at have en sund og dyb relation – især hvis man har andre ting at bokse med eller er blevet brændt før

Singlen er forløber for hendes kommende debutalbum Can’t Hate Myself Into A Different Shape, som lander i januar 2022. I mellemtiden kan du lytte til den nye single “favorite day of the week” på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com