fbpx

Danske RUMLE er ude med sit debutalbum

Foto: Alex Høgh (Pressebillede)

Ugens Upcoming RUMLE har netop smidt sit solide debutalbum, der dyrker det kvalitetsbevidste pophåndværk.

RUMLE er en københavnerbaseret pop-poet, der tidligere har udgivet musik med det danske indieband The Grenadines. Som RUMLE laver han kvalitetsbevidst elektronisk scandipop med store armbevægelser og gedigne trommebeats, som vi er faldet pladask for herinde på redaktionen. Vi har derfor valgt ham som Ugens Upcoming i denne uge, der også er den første uge, efter hans debutalbum Cold in the Sun landede i fredags.

På albummet synger han med en betagende inderlighed om emner som nostalgi og hjertesorger gennem fængende tekster, der pakkes ind i et æstetisk og stilfuldt popunivers med tråde til blandt andre Francis and the Lights. Cold in the Sun er desuden skrevet og produceret sammen med Max Winding, der tidligere har arbejdet med blandt andre Rasmus Walter. Resultatet af samarbejdet er et virkelig solidt popværk, der i den grad fortjener et lyt.

Du kan lytte til RUMLEs debutalbum på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com