fbpx

Den britiske duo HONNE kommer til Danmark

Foto: HONNE (PR)

Elektrosoul-duoen HONNE fra London har netop sluppet deres tredje album og annoncerer i den forbindelse koncert på det københavnske spillested Store VEGA.

Den britiske duo HONNE bestående af sanger Andy Clutterbuck og producer James Hatcher laver R&B-soulet elektropop i den blødeste indpakning, der findes. Tilbage i 2018 spillede de på Lille VEGA i forbindelse med deres andet albumudspil, og som en naturlig forlængelse af dette har de nu offentliggjort en koncert på Store VEGA i kølvandet på deres tredje studiealbum Let’s Just Say The World Ended A Week From Now, What Would You Do?, der for ganske nyligt har set dagens lys.

Vi har tidligere placeret duoens debutalbum Warm On A Cold Night fra 2016 på vores liste over de mest oversete albums, og generelt er der noget virkelig underspillet over det indadvendte, men utroligt succesfulde London-band. Siden deres debut har HONNE nemlig udviklet en enorm fanbase især i Sydkorea, hvor debutalbummet gik tidobbelt platin, og også herhjemme i Danmark har den globale hype omkring det musikalske makkerpar kun bevæget sig opad.

Vi ser frem til at blive forført af den romantiske popduo, når HONNE vender tilbage til Danmark den 22. marts 2022 på Store VEGAs ikoniske scene. Mens du venter, kan du nyde deres nyeste album på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com