fbpx

Den norske R&B-popper Langva er ude med ny groovy single

Foto: Christian Zervos (Pressebillede)

Langva er ude med den dansable single “In My Eyes”, der blander blød R&B-pop med kantede indie-inspirationer.

Norske Langva laver groovy popmusik med et enormt radiopotentiale, og hans nye udspil “In My Eyes” skriver sig derfor ind i et stærkt katalog af velproducerede og velskårede popsingler. Med fængende melodier, en funky baslinje og staccerede synth-stabs byder den unge popstjerne op til dans på sin nyeste single, der omslutter lytteren med et varmt og neosoulet synth-univers.

Langva beskriver selv singlen således:

– Hvordan finder man sammen med én igen, hvis intet har ændret sig? Kommer det til at fungere? Sikkert ikke, men hvorfor ikke prøve? “In My Eyes” er et indiebaseret R&B-track med synthpop-elementer. Med Moonchild og Neptunes i tankerne så er resultatet en catchy og dansabel single.

Det er ikke første gang, at vi er blevet charmeret af Langvas elegante R&B-pop, der kan sætte gang i selv de mest rustne hofteskåle. For nyligt viste han med disco-singlen “All I Want From You”, at man sagtens kan danse sig gennem et break up, og det dansevenlige trommegroove på “In My Eyes” tilslutter sig tydeligvis et lignende budskab.

Lyt til singlen på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com