fbpx

Den parisiske R&B-producer Crayon udgiver nærværende single under stærkt musikalsk samarbejde

Foto: Kiroubel Beaujour (Pressebillede)

Crayon udforsker sin lydflade på den nye single “Misplaced”, hvor han indgår i et kreativt samarbejde med blandt andet rapperen Gracy Hopkins.

R&B-produceren og multi-instrumentalisten Crayon har i samarbejde med det australske band Tora og rapper Gracy Hopkins skabt en levende og beatorienteret single, der omfavner et lydunivers, som er sammenligneligt med James Blake. Det stærke samarbejde har resulteret i den nærværende singleudgivelse “Misplaced”, der fusionerer Craytons elektroniske R&B-univers med jazz og hiphop.
Singlen handler om selvaccept, og at vi skal omfavne os selv i de mørkeste perioder, som livet byder på. Crayon fortæller følgende om udgivelsen:

– Nummeret “Misplaced” blev skabt i en tid, hvor jeg gik igennem en masse forandringer og følte mig meget fortabt i processen. Min ven Jo fra Tora kom over et par dage i hvad, der skulle vise sig at blive min nye lejlighed med min første roomate nogensinde, Bastien. Jeg følte mig en smule fortabt i den her periode, en smulle “misplaced”, men alting skete meget spontant, fra at Basetien jammede på min Prophet synthesizer og Jos vokal, der endte som den her pitch effekt, som jeg tilføjede til hans tekst. “Misplaced” handler i virkeligheden om at acceptere selv de mørkeste steder, som du måske finder dig selv i, og så omfavne hvad end, der kommer ud af det.

I forbindelse med udgivelsen af “Misplaced” har Crayon også løftet sløret for en smuk musikvideo, hvor koregraf og danser Leo Walk fortolker den sjælfulde single. Du kan høre “Misplaced” på Spotify lige her eller se musikvideoen her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com