fbpx

Elvstrøm udgiver den dreampoppede single “Whirlpool”

Foto: Anders Neerbek (Pressebillede)

Endnu engang inviterer Elvstrøm os ind i sit drømmende univers – i denne omgang er det på tredjesinglen “Whirlpool”, som også bærer titlen på hendes kommende EP.

Debutprojektet Elvstrøm løftes af sanger og sangskriver Signe Elvstrøm, som for ganske nylig har gjort sit indtog på den danske musikscene. Elvstrøms musikalske univers bærer præg af andre artister indenfor genren, blandt andet det forførende drømmeunivers som vi kender fra britiske Cocteau Twins eller den betagende indierockede sfære fra New Yorker-gruppen Blonde Redhead. Samtidig har Elvstrøm en vision i samarbejdet med sin producer Esben Svane om at forene den indie og alternative musik med mainstream pop.

Forud for “Whirlpool” har kunstneren udgivet to singler, som er blevet flot modtaget på de danske musikplatforme, og nu er den dreampoppede indiekunstner altså igen klar med at præsentere endnu et singleudspil. “Whirlpool” er en opløftende indie-single, der i kontrast til sin energiske lydside har et mere eftertænksomt budskab på sinde. Det ellers fængende dreampop-nummer handler nemlig om kampen mod sig selv, at miste fodfæstet og skulle genfinde det igen. Om singlen fortæller Signe Elvstrøm:

Whirlpools, som man ser i naturen, er en metafor for at blive trukket ned og samtidig kastet rundt som en hvirvelstrøm. Da Esben og jeg skrev den, talte vi om angst og kampen mod det, men også kampen mod sig selv, når man føler sig lidt lost i verden eller er forvirret omkring sin retning i livet. Og teksten handler netop om at miste fodfæstet, men i ligeså høj grad om at genvinde det.

Du kan høre Elvstrøms “Whirlpool” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com