fbpx

ELYSS udgiver stærk 80’er-nostalgisk debutsingle

Foto: Daniel Nissen Lauritsen (Pressebillede)

Den danske popartist ELYSS debuterer med en rørende kærlighedssang til sin bedste ven.

Tilbage i 2019 var den danske nostalgipopper ELYSS finalist i KarriereKanonen og optrådte i den forbindelse på Smukfest side om side med artister som blandt andre Angående Mig og Patina. Efter forløbet valgte hun dog at trække sig lidt tilbage for at fordybe sig i sin musik, og i dag er resultatet af den proces ude i form af den stærke debutsingle “Die With Me!”.

Udover at være et særdeles velskåret poptrack så er “Die With Me!” en virkelig rørende kærlighedssang til den 24-årige kunstners ven, der mistede sin mor til kræft. Med referencer til hyperaktuelle internationale acts som The Weeknd og Troye Sivan bliver fortællingen formidlet gennem et storladent og 80’er-inspireret synthunivers, der fremstår som den helt rigtige indpakning til sangens hudløse ærlighed. ELYSS sætter ord på og lyd til de tungeste følelser, og resultatet er intet mindre end fantastisk.

Lyt til “Die With Me!” på Spotify lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com