fbpx

FORPREMIERE: Lyt eksklusivt til den nye single fra danske BÜNNI

Foto: Floyd Magnolia (Pressebillede)

BÜNNI løfter sløret for endnu en single fra hans kommende, selvproducerede album. “Love Paralysis” udkommer i morgen fredag den 15. oktober, men du kan høre en eksklusiv forpremiere på nummeret lige her.

Bag det musikalske alias BÜNNI står den danske artist Bünyamin Eroğlu, som har udgivet sine iørefaldende indiealbums i en lind strøm gennem de sidste par år. Nu er den produktive kunstner ude med endnu en single, nemlig den på samme tid håbefulde og hjerteskærende “Love Paralysis”.

Det er et velproduceret, lavttempo indienummer, der føres frem af Bünyamin Eroğlu længselsfulde vokal og en legende klavermelodi, som faktisk har en finurlig historie bag sig. Det er nemlig et sample af BÜNNI’s nevøs legetøjsklaver, som nummeret er bygget op omkring.
Det er et simpelt og tilbagelænet arrangement, der ser dagens lys på “Love Paralysis”, og det står altså i modsætning til BÜNNI’s foregående singleudspil, som var en smule mere pulserende og beatdreven. Ikke desto mindre er “Love Paralysis” endnu engang et nummer med masser eftertanke, og som er dybtfølt helt ind i sin inderste kerne.

Hør “Love Paralysis” lige her.

Tags:
,
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com