fbpx

Franske Enfant Sauvage er ude med andensinglen “Time To Fall”

Foto: Soufiane Boualia (Pressebillede)

Det tidligere The Blaze-medlem Enfant Sauvage udgiver single og føjer ny musikvideo til sin videotriologi.

Guillaume Alric fra den hypede franske elektroduo The Blaze har for nyligt debuteret som soloartist under kunstnernavnet Enfant Sauvage, og nu er han ude med sin anden single “Time To Fall”. Det pulserende og hypnotiske track følger op på debutsinglen “Silent Love” fra sidste måned og er endnu en smagsprøve på den kommende albumudgivelse Petrichor, der lander i sin fulde længde den 19. november.

“Time To Fall” består af et nærmest meditativt breakbeat, en luftig vokal og et finurligt synthunivers, der udvikler sig gennem en vedholdende dynamik og kulminerer i et euforisk højdepunkt mod nummerets slutning. Singlen ledsages desuden af en smuk selvinstrueret musikvideo, som Alric selv beskriver således:

– “Time To Fall” foregår en sommernat til en fest, et sted midt på markerne. En ung kvinde flirter med overskud og ønsket om at blive bemærket. Under stjernerne varer øjeblikke af ynde ikke længe, og de første solstråler bringer ofte fortvivlelse”.

Lyt til “Time To Fall” og tjek den tilhørende musikvideo på YouTube lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com