fbpx

Gejst danser de forbudte trin på ny single

Foto: Lasse Jensen (pressebillede)

Poprock-bandet Gejst udgiver første single nogensinde med navnet “De Forbudte Trin”, der lyder som et elskovsbarn af Patina og Scarlet Pleasure.

I en tid hvor det bugner over med dansksprogede poprock-bands, skal der en del til for at udmærke sig, men når det så sker, er det en fryd at være vidne til. Dette skete i fredags, da Gejst udgav “De Forbudte Trin”, som er bandets første single nogensinde. Sangen er bygget op omkring rockbandets fire søjler: guitar, bas, keys og trommer. Herefter tilføjes synth-effekter og vokalen, der er forvrænget i en sådan grad, at det lyder som om, de overstyrer en smule uden rent faktisk at gøre det, hvilket giver en fornemmelse af noget råt og ærligt. Der lægges kæmpe fokus på de rytmiske strukturer, hvilket gør sangen perfekt til, at man skråler med på dansegulvet. Gejst fortæller selv om debutsinglen:

– “De Forbudte Trin” handler om at bryde med den bløde forelskelse, hvoraf den ‘perfekte’ kærlighedsfortælling erstattes med en konfliktfyldt og dyrisk tiltrækning, der også portrætterer indtrykkene ved fortabelse. For os endte sangen med at blive en refleksion af bandets situation, hvor frustrationerne ved at skrive ‘pænt og rigtigt’ blev overtaget af lettelsen ved at sige ‘fuck det’ og være ærlig i stedet.

Du kan lytte til “De Forbudte Trin” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com