fbpx

Göteborg-bandet Swedish Love Story udgiver dreampop-singlen “Waves” med tilhørende musikvideo

Foto: Frej Jönsson (Pressebillede)

Det svenske drømmepopband er ude med deres tredje single, der er sidste udspil inden deres debutalbum lander.

Swedish Love Story er et relativt nyt navn på den svenske dreampop-scene. Kvartetten har netop sluppet den atmosfæriske tredjesingle “Waves”, der blander drømmende lydflader med et krautrocket guitar-univers. Singlen leder desuden op til bandets debutalbum Wildlife, der lander den 12. november, og som også vil indeholder gruppens to øvrige singler “Guide” og “Bright”.

Frej Jönsson, der er bandets frontperson og sangskriver, beskriver inspirationen bag nummeret således:

Da jeg skrev “Waves” tænkte jeg meget over, hvordan min opfattelse af virkeligheden tager form af, hvilke personer jeg hænger ud med. At være mig betyder mange forskellige ting for mange forskellige mennesker, men det er altid mig.

Lyt til “Waves” os se den tilhørende musikvideo på YouTube lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com