fbpx

GRETA er annonceret som første koncertartist til HUN SOLOCIETY

Foto: GRETA // Cathrine Brix (Pressebillede)

Når HUN SOLO den 21. oktober skyder platformen HUN SOLOCIETY i gang, bliver det med elektrodronningen GRETA som første koncertartist.

Det prismodtagende musikfællesskab HUN SOLO har for nyligt annonceret, at deres kommende online-univers HUN SOLOCIETY går i luften den 21. oktober. På platformen bliver det muligt at opleve eksklusivt musikindhold med både interviews og streamede intimkoncerter fra musikernes egne arbejdsrum.

Den første streamede koncert bliver skudt i gang af GRETA, der svømmer i velfortjent hype og også tidligere har spillet til HUN SOLOs showcase på SPOT Festival. Koncerten finder sted i GRETAs egen stue i Nordvest, hvor hun også vil præsentere et spritnyt nummer.

Der er ingen tvivl om, at HUN SOLO har tårnhøje ambitioner med deres nye online-univers, som vi ser meget frem til at opleve. Imens du venter, kan du lytte til GRETAs nyeste singleudspil “Forever We’ll Be Dancing” på Spotify lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com