fbpx

Indieartisten Snail Mail følger op på succesen med nyt singleudspil

Foto: PR (Pressebillede)

Amerikanske Snail Mail har udgivet endnu en teaser i forbindelse med hendes kommende album Valentine.

Singer-songwriter Lindey Jorden – bedre kendt under kunstnernavnet Snail Mail – følger op på sin succes med sit seneste udspil “Valentine” og udgiver den dynamiske single “Ben Franklin”. Endnu engang deler den unge indiekunstner en tilhørende musikvideo til den nye udgivelse – denne gang har hun medbragt en kæmpe kvælerslange, som Jorden sidder henslængt med om halsen i en sofa, mens hun spiller videospil.

Mens “Valentine” viste en rå lydside med sin guitardrevne og svævende melodi, viser “Ben Franklin” en mere indiepoppet og dynamisk retning for det kommende album. Vi kan høre en hårdtslående trommemaskine og lækre synthflader under en ubesværet vokal, der selvfølgelig fremføres af den unge sangerinde. Snail Mail leverer et både groovy og selvreflekterende nummer, og vi glæder os til at høre mere fra den amerikanske indieartist.

I mellemtiden kan du se videoen til “Ben Franklin” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com