fbpx

Indiepopperen Mazey Haze ude med debut-EP

Foto: Pasqual Amade (Pressebillede)

Den hollandske indiekunstner Mazey Haze debuterer med sin EP, Always Dancing.

Bag det musikalske alias Mazey Haze står den 21-årige sangskriver og sanger Nadine Appeldoorn. Med base i Amsterdam producerer Mazey Haze drømmende og guitardrevet indiepop, som er sammenlignelig med andre kvindelige kunstnere indenfor indiegenren – her tæller blandt andet Jay Som, Snail Mail, Camera Obscura og Alvvays.

Nu er hun ude med sin drømmende EP, Always Dancing, og i forbindelse med udgivelsen slipper hun også en musikvideo til den drømmende bedroom-pop single “Don’t Care”. Om singlen fortæller den unge kunstner:

– “Don’t Care” er en sang om mig, der prøver at manifestere noget, som jeg ikke følte, da jeg begyndte med at skrive. Den her sang beskriver meget specifikke øjeblikke og følelser om, hvordan jeg ikke kunne sove, hvordan jeg følte mig tom og hvordan jeg kiggede tilbage på minder, der aldrig ville komme tilbage igen.

Lyt til den nye EP på Spotify her og se musikvideoen til “Don’t Care” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com