fbpx

jane flirter med utroskab og den forbudte tiltrækning på ny single

Foto: Asbjørn Rosenlund (Pressebillede)

Den nye single fra danske jane handler om de komplekse og overvældende følelser, der opstår, når du tiltrækkes af et andet menneske, mens du befinder dig i et fast parforhold.

Indie-popduoen jane har markeret sig med en stærk ankomst på den danske musikscene, hvor vi på redaktionen blandt andet har haft sendt vores anmelder afsted til deres debutkoncert tilbage i august, som var en imponerende flot og dynamisk koncertoplevelse for den nye duo. Nu er jane tilbage med endnu en teaser fra den kommende debut EP, I Needed So Much Space, I Think I Took Yours, som udkommer dette efterår.

Den nye single “NLT (What If I’m Not Sure)” opbygges af varme synthflader og hektiske trommebeats, som er produceret af den ene halvdel af duoen, Jason Cameron. De glitchede vokaler kommer til livs gennem duoens anden halvdel, nemlig forsanger Johanne Frandsen.
Det musikalske udtryk understøtter singlens tekstlige budskab, som altså berører temaerne usikkerhed, utroskab og tiltrækning mellem mennesker, som må vente til en anden livstid. Om singlen fortæller Johanne Frandsen følgende:

– Med tiden er jane vokset fra forvirret teenager til ung voksen, og det kommer til udtryk i NLT (what if i’m not sure). jane befinder sig i en situation, hvor hun har fået følelser for en anden end hendes partner og har svært ved at kontrollere det. Måden, hun håndterer det på, er
ved inderligt at håbe, at der er mere mellem himmel og jord.

Lyt til janes single “NLT (What If I’m Not Sure)” på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com