fbpx

Live-legenderne Spleen United annoncerer koncertdatoer

Foto: (PR)

Kvintetten inviterer til endnu et brag af en fest med deres rave-rockede og dancepoppede toner. Læs med her og find ud af hvor og hvornår du kan opleve hypede Spleen United.

Med tre anmelderroste albums i rygsækken og et repetoire, der strækker sig helt tilbage til 2003, står Spleen United som et særegent og solidt band på den danske musikscene. Kvintetten har efterhånden etableret et overvældende live-ry, hvor der ikke bliver sparet på lysshow eller performance.

Spleen United gentager succesen efter deres genforeningskoncerter i 2019, hvor de overraskede et begejstret publikum efter 6 års tavshed. Nu annoncerer de tre kommende koncerter rundt om i Danmark, og her vil gruppen igen demonstrere deres overlegne live-performance egenskaber.

Der er en kæmpe forventningsglæde forbundet med annonceringen af koncerterne, der kommer til at foregå i april 2022. Du kan opleve dem på en af følgende datoer:

14. april: Posten, Odense
15. april: K.B. Hallen, København
16. april: ACC, Aarhus

Billetsalget starter fredag den 29. oktober klokken 10.00 – og du skal nok regne med at være hurtig, hvis du vil have en billet, da Spleen United sidste gang fik udsolgt deres shows på bare 48 timer!

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com