fbpx

Lofi-duoen aomame ude med eftertænksom single “sorrygirl”

Foto: Annebel Venneker (Pressebillede)

Søskendeduoen aomame laver lofi-bedroompop og har netop udgivet singlen “sorrygirl”.

Navnet aomame, der er japansk inspireret, betyder ‘grøn ært’ og dækker over den følelse, det er, at være ny og uerfaren i livet. Det er lige præcis dét, som søskendeduoen Clara og August forsøger at afspejle i deres nostalgiprægede og milde lydflader.

Duoen forener deres dynamiske søskenderoller, hvor Clara er den udadvendte, energiske lillesøster, og August den indadvendte, empatiske storebror, i et finurligt hverdagsunivers. Med deres musik vil de indtage de sene aftentimer og fylde dem med eftertænktsomme og rolige toner, der bærer præg af poppede R&B-elementer. Duoens visuelle udtryk ledsages af en animeret tegnefilmsæstetik, der kun understreger aomames legende og nostalgiske univers.

Om den nye single “sorrygirl” fortæller duoens ene halvdel, Clara, følgende:

– Jeg fandt ud af, at en veninde, jeg har kendt i mere end 10 år, virkelig har mistrives i en periode, hvor vi brugte rigtig meget tid sammen. Og jeg har ikke, før nu, forstået omfanget af det. Da det lige pludselig stod klart, at hun havde haft det virkelig svært, stået med det og håndteret det helt alene, blev jeg virkelig chokeret. Chokeret over, at jeg ikke havde set det, ikke havde fået spurgt ordentligt ind og særligt, at jeg først forstod det her 12 år efter.

Hør “sorrygirl” på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com