fbpx

MILA bryder med rollen som pleaser på første single “Make Room”

Foto: Lucas Hebsgaard (Pressebillede)

Med debutsinglen “Make Room” træder MILA for første gang ind på musikscenen og sætter sit soul-inspirerede præg på popgenren.

Den spirende sanger og sangskriver MILA har netop udgivet sin første single nogensinde. Hendes debut kommer i form af den tilbagelænede “Make Room”, der er et kraftfuldt nummer med et særdeles styrkende budskab. “Make Room” er opbygget omkring sine bløde, elektroniske lydflader i et R&B og poppet lydunivers. Bag det groovy nummer ligger en underspillet vrede og ulmer.

Teksten handler nemlig om at lægge de undertrykte følelser bag sig og bryde med rollen som pleaser. MILA tager altså afsked med de relationer, som ikke kan rumme det uperfekte og ikke giver plads til de grimme følelser. Hun fortæller følgende om den nye single:

– Det er en historie om en relation, hvor jeg har lagt låg på mine følelser og nu er på vej videre. Den handler om at have lyst til at skabe plads til mine følelser.

Du kan debutsinglen “Make Room” på Spotify her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com