fbpx

NAYAH vil gerne være mere end venner på ny single

Foto: Anders Olsen (Pressebillede)

Den dansk-israelske sangerinde NAYAH har genopfundet sin lyd og gjort den mere sensuel på den nye single “Platonic”.

I fredags udgav NAYAH en ny single, der indvarsler en ny æra for den unge sangerinde, der tidligere har været Ugens Uundgåelige på P3 med sangen “Bad Bitches”. Det nye nummer “Platonic” er i et lavere tempo, end man har været vant til fra den dansk-israelske sangerinde. Sangen drager inspiration fra navne som KAYTRANADA, men den sensuelle musik kombineres med NAYAHs følsomme stemme, der drager paralleller til 90’ernes R&B-divaer. Den drilske bas akkompagneres af glidende akkorder og en øm violin, der alle understøttes af blid percussion. Sangen handler om den magi, der opstår mellem to mennesker, der tiltrækkes af hinanden, men er inspireret af NAYAHs egne oplevelser med et usundt men passioneret forhold. Selv udtaler hun om sangen:

– Jeg var fuldstændig besat. De mange rutsjebaneture vi havde, gjorde mig fysisk dårlig. Jeg fik problemer med at spise og følte nærmest abstinenser. Jeg kom næsten i et stadie af apati, hvor alt andet var ligegyldigtfor mig, og blev fanget i et spind, som jeg tragisk nok også selv var med til at lave. Jeg holdt stædigt fast i troen på, at min støtte kunne være med til at hjælpe ham ud af hans problemer og at vi endelig kunne møde hinanden i den kærlighed, som jeg vidste, var der. Men kampen mod hans misbrug blev i virkeligheden mit eget.

Du kan lytte til “Platonic” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com