fbpx

Neon Ion udgiver futuristisk R&B-banger

Foto: Frode Fjerdingstad (Pressebillede)

Den norske gruppe Neon Ion er parat med ny single, der trækker bandet i en mere futuristisk retning.

Neon Ion udgav i fredags den nye sang “Gold Covered Bliss”, der varsler en mere fremadskuende lyd for det norske band. Nummeret passer som fod i hose i bandets musikkatalog, der består af sårbar, elektronisk R&B, men skiller sig ud ved at lægge vægt på rytmen i nummeret, så det føles som om, at de forskellige instrumenter har en dialog med hinanden. Let glidende over dette hører man frontperson og forsanger Natalie Sandtorvs luftige vokal, der ligger i forlængelse af instrumentalens bevægelser og binder det hele sammen.

Sangen er skrevet som en kærlighedserklæring til Sandtorvs husbond, som hun ikke havde set i mere end et år som følge af en tætpakket turné-kalender. Da pandemien gjorde det umuligt at turnere, fik ægteparret muligheden for at forelskelse sig om igen. Sandtorv fortæller om sangen:

– Med denne sang ville jeg virkelig gerne male et billede af en farverig og varm energi mellem et par. En verden du kan smage og mærke. For mig er den levende og ægte, og jeg elsker at optræde med den og fortælle denne historie til publikummet.

Du kan høre “Gold Covered Bliss” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com