fbpx

Norske brenn. ude med humoristisk single “Jeg gir opp”

Foto: Isak Jenssen (Pressebillede)

Den norske rockduo brenn. er atter kommet med nyt singleudspil. Denne gang er der tale om den humoristiske “Jeg gir opp”.

brenn. tog Norden med storm efter deres debutalbum Elsker fra 2019, og siden har vi ventet spændingsfuldt hver gang, duoen har smidt ny musik på gaden. I grænselandet mellem Nirvanas grunge-rockede udtryk og legesyge, til tider poppede, melodier sætter brenn. nemlig deres eget præg på den nordiske lyd, og nu er de ude med den guitardrevne single “Jeg gir opp”, der har fuld smadder på det højenergiske omkvæd. Singlen kommer i hælende på den mere poppede “Jeg blir så dum”, som sikrede brenn. deres debut på P6.

“Jeg gir opp” handler om en oplevelse, som duoen havde under en koncert. Nemlig at en person havde sneget sig ind backstage og stjal deres drikkevarer. Det har tilsyneladende gjort stort indtryk på de to medlemmer Rémy Malchère Pettersen og Edvard Smith, i hvert fald har de skrevet en sang, der har netop dette humoristiske twist liggende under de tunge guitartoner.

Du kan høre “Jeg gir opp” lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com