fbpx

Ny funky single fra Jessica Wildes kommende konceptalbum

Foto: Toby Corton (Pressebillede)

Britiske Jessica Wilde har udgivet den nye single “Down To Earth”, der indgår som en del af det kommende debutalbum.

Jessica Wilde udgav i fredags den sjette single fra sit kommende debutalbum. “Down To Earth” er et funky nummer, der med en drilsk slap-bass og blide keyboard-akkorder drager inspiration fra R&B’ens rødder, hvilket også repræsenteres i Wildes sensuelle stemme. Debutalbummet er en fortælling om afhængighed, giftige relationer, vejen igennem det hele og hvordan det er at nå ud på den anden side. Hver sang skal opfattes som en side i en dagbog, hvor Jessica Wilde taler til sig selv undervejs i denne selverkendelsesrejse.

“Down To Earth” er det punkt i rejsen, hvor Wilde gennem en indre dialog med sig selv forsøger at finde sin styrke. Hun spørger sig selv, om hun kan stå imod de prøvelser, der venter hende, når det hele nødvendigvis ramler sammen omkring hende. Det er et forsøg på at minde sig selv om, at hvis hun er tro mod sig selv, kan hun klare, hvad end livet byder hende.

Du kan lytte til “Down To Earth” på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com