fbpx

Pladeselskabet Tambourhinoceros inviterer til storslået festaften

Foto: Communions // Lasse Dearman (pressebillede)

Det uafhængige pladeselskab inviterer til en aften med fem perler fra det danske vækstlag.

Hvis ikke december måned var festlig nok i forvejen, har Tambourhinoceros offentliggjort en stjernespækket aften, der med ét års forsinkelse fejrer pladeselskabets 10-års jubilæum. Arrangementet finder sted den 10. december på Hotel Cecil og indeholder koncerter fra fem af pladeselskabets bands, hvorefter man i de sene timer kan feste til tonerne fra et endnu ikke offentliggjort DJ-program.

Indtil videre er tre af de fem bands offentliggjort, og her er der tale om Annsofie Salomon, Communions og ikke mindst Palace Winter. De resterende to bands vil blive offentliggjort løbende, og med Tambourhinocerus’ liste med artister, der indeholder navne Lucky Lo og School of X, er der god grund til at holde sig opdateret. Billetsalget er allerede begyndt, og en billet til hele arrangementet koster 80 kroner.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com