fbpx

Psychrock-bandet Ring Them Bells udgiver første single fra kommende album

Foto: Savas Karakaplan (Pressebillede)

“The Fall” er første single fra bandets kommende album, som tyder på et interessant mix af genre.

Ring Them Bells har udvidet deres band med Psyched Up Janis-basissten Jakob Jørgensen, hvilket tilføjer en solid bund til gruppens i forvejen tunge lydbillede. Deres hæsblæsende syrerock er inspireret af 60’er og 70’ernes lyd med et twist fra den alternative rockscene, der herskede i 90’ernes britiske musiklandskab.

Førstesinglen “The Fall” følger op på det anmelderroste album Things That Come Slow fra 2020 og har et musikalsk udtryk, der trækker på både soul, gospel, blues foruden den højenergiske rock, som vi allerede kender fra det fremadstormende band. Ring Them Bells har desuden fået Slowdive-legenden Simon Scott til at mastere den nye single, så noget tyder på, at bandet kigger mod nye højder.

“The Fall” udspringer fra tanken om, at civilisationen og verden som vi kender den, (måske) var ved at kollapse for øjnene af os.

Den eksplosive gruppe er at opleve live på tour med blandt andet Kellermensch og A Mess rundt om i Danmark.

I mellemtiden kan du høre førstesinglen “The Fall” på Spotify lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com