fbpx

såforsatan er træt af folk, der laver backup planer til backup planer

Foto: Edi Cliff (Pressebillede)

Den danske rapper såforsatan udgiver i dag fredag den 8. oktober sidste singleudspil, inden debutalbummet lander i start 2022. “Backup Plan” er et opråb om at være tilstede i nuet.

Rapper og producer såforsatan vandt DR Karrierekanonen under corona-pandemien og har siden oplevet en hård proces med aflysninger og afslag netop på grund af den forestående pandemi. Nu er såforsatan vendt stærkt tilbage med ny single og kommende album, som er udformet udelukkende på artistens egne præmisser.

På sin nye single “Backup Plan” fusionerer den unge rapper en 60’er soul-inspireret lyd med moderne hiphop på et nummer, som er den rene soul-ballade med gospelkor, storladne blæserinstrumenter og selvfølgelig et flabet og ungdommeligt rapvers. såforsatan genfinder sin lyd med sin følsomme, soul-crooner, hvor han rapper om at skulle have lært bedre af sin farmor. På “Backup Plan” kommer rapperen ud med sine frustrationer, når han problematiserer tendensen, hvor vi ikke tør forpligte os til en aftale, men i stedet venter på, at et mere sexet tilbud eventuelt melder sig på banen.
Om nummeret har han fortalt følgende:

– Stop nu med at lave en backup plan til din backup plan. Hvis du altid er på vej videre til det næste, så oplever du aldrig en skid. Jeg er bare så træt af halvhjertede ikke-beslutninger – træf et valg, stol på din mave og lev med det.

Du kan høre “Backup Plan” på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com