fbpx

School of X og Noah Carter slår sig sammen på ny single

Foto: Noah Carter // (PR)

Den hypede rapper Noah Carter og indiepop-kometen School of X har slået sig sammen på den nye single “Dirty Disco”.

I dansk rap er der tradition for, at man samarbejder på kryds og tværs, men en gang i mellem ser man en navnekombination, der lige får øjnene til at spile lidt ekstra op. I denne omgang stiger afstanden mellem øjenlågene på baggrund af singlen “Dirty Disco”, der er blevet til i et samarbejde mellem School of X og Noah Carter. Normalt når Noah Carter udgiver et fællesprojekt, sker det i samarbejde med andre medlemmer fra kollektivet B.O.C., men rapperen med den dragende stemme har faktisk haft kontakt til den drømmende indiepop-stjerne siden 2016. Carter fortæller om mødet med Rasmus Littauer, der står bag projektet School of X:

– Vi var begge to Redbull Sound Select dengang for fem år siden. Og jeg har været kæmpe fan af hans stemme lige siden og længe haft lyst til, at vi skulle lave noget sammen. Jeg sendte ham en demo, og han kom tilbage med et omkvæd, der gav ’Dirty Disco’ en helt anden dimension.

Carter fortæller yderligere om nummerets tilblivelse:

– Jeg lavede den første version med Jens-Ole McCoy, som jeg også har arbejdet med på tidligere ting. Den kunne noget, men har ligget i gemmerne et stykke tid, indtil vi tog den op igen med Hennedub og School of X ombord, som har givet en et ekstra lag.

Du kan høre “Dirty Disco” på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com