fbpx

Skotske SHEARS udgiver 80’er-nostalgisk EP

Foto: Trish Ward (Pressebillede)

Edinburgh-baserede SHEARS er ude med sit andet EP-udspil, der flirter med ravemusikken.

Bag kunstnernavnet SHEARS står den skotske artist/producer Becca Shearing, der i dag er ude med sin anden EP Mind in Decline. Udspillets fem sange veksler elegant mellem nostalgisk elektropop med en snert af rave- og klubmusik og mere nutidige poptendenser, der får EP’en til at lyde både ny og gammel på samme tid.

Gennemgående er især de tydelige Dua Lipa-inspirationer, der muligvis kan hænge sammen med, at EP’en er mixet af Matty Green, som også tidligere har arbejdet med netop Dua Lipa. På udgivelsens afslutter “Face” kulminerer SHEARS’ elektroflirt i et iskoldt synthunivers og en rastløs klubbet energi, der får lytteren til at hungre efter endnu flere sange og et forhåbentligt kommende debutalbum i fuld længde.

Shearing udtaler selv følgende om EP’en:

EP’en handler om paranoia, tryghed, frustration, forventning og ærlighed. Det har været en virkelig mærkelig og vidunderlig proces at lave denne udgivelse, og jeg har lært meget omkring mig selv, min musik, og hvor jeg passer ind i verden (eller ikke passer ind).

Lyt til Mind in Decline på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com