fbpx

Smukfest føjer tre internationale gigantnavne til næste års program

Foto: Smukfest // Jakob Worre (Pressebillede)

Når Smukfest næste år løber af stablen med fuld kapacitet i Bøgeskoven, bliver det både med Kraftwerk, Herbie Hancock og Limp Bizkit på programmet.

Smukfest har tydeligvis tårnhøje ambitioner for næste års festival. Den ikoniske Skanderborg-festival tilføjer nemlig tre gigantiske navne til 2022-programmet, der uden tvivl kommer til at kunne konkurrere med de største musikfestivaler i verden.

Med dagens annonceringer kan du blandt andet se frem til en mindeværdig kombination af musik og performancekunst, når de legendariske elektropionerer fra Kraftwerk leverer deres spektakulære 3D-show i Bøgeskoven. Kraftwerk er et band af musikhistorisk karakter, der siden 1970’erne har revolutioneret den elektroniske musik og ført musikscenen ind i den digitale tidsalder. Den robotelskende Düsseldorf-gruppe illustrerer med syntetiske stemmer, hvordan grænsen mellem mennesket og maskinen kan sløres gennem deres nærmest kybernetiske sceneshow, der med sikkerhed bliver en stor oplevelse.

Udover Kraftwerk har Smukfest desuden annonceret jazzlegenden Herbie Hancock og det amerikanske metal/hiphop-fusionband Limp Bizkit, der sammen med allerede annoncerede navne som Gorillaz og Kygo lægger op til et yderst ambitiøst musikprogram.

Du kan finde alle de tidligere annoncerede navne til næste års program på Smukfest hjemmeside.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com