fbpx

SPOT Festival annoncerer koncertdatoer for 2022

Foto: Ganger // Karoline Mutinta (Koncertfoto fra SPOT 2021)

I kølvandet på årets succesfulde udgave af SPOT Festival offentliggør den aarhusianske branchefestival datoerne for næste års event.

SPOT Festival kunne i midten af september omsider afholde deres festival, der i år var spækket med spændende og højaktuelle artister på den danske musikscene. Vi var selv til stede på festivalen, hvor vi blandt andet uddelte fulde plader til Gangers mesterlige magtdemonstration og GRETAs elektronostalgiske ravefest.

Noget tyder på, at festivalen allerede er ved at lægge store planer for næste års arrangement. Arrangørerne har nemlig lige offentliggjort koncertdatoerne for SPOT Festival 2022, der kommer til at finde sted den 6.-7. maj.

I forbindelse med annonceringen af datoerne for næste års festival udtaler SPOTs leder Gunnar K. Madsen følgende:

– Med de mange fede koncerter fra SPOT 2021 i frisk erindring falder det let at glæde sig til at samle publikum, musikere, sangskrivere, producere og musikbranche på SPOT 2022 i den første weekend i maj.

SPOT Festival åbner desuden for salget af EarlyBird-billetter, der i et begrænset antal kan erhverves frem til den 19. oktober.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com